Semiz otlarını yapraklarını ayırın.
-Yıkayın.Sıcak bir suyun içine bırakın.(beş dakika)
-Yoğurt, yağ,limon karıştırın.
-Havucu rendeleyin, bir çorba yemeği zeytinyağ koyarak ocakta beş dakika kavurun.
-Sıcak sudan semizotunun yapraklarını süzün, yoğurt karışımınla karıştırın.
-Bir tabağa koyun. Üzerine havuç karışımınla, semiz otunun bir kaç yaprağı ile süsleyin.
-
-Yıkayın.Sıcak bir suyun içine bırakın.(beş dakika)
-Yoğurt, yağ,limon karıştırın.
-Havucu rendeleyin, bir çorba yemeği zeytinyağ koyarak ocakta beş dakika kavurun.
-Sıcak sudan semizotunun yapraklarını süzün, yoğurt karışımınla karıştırın.
-Bir tabağa koyun. Üzerine havuç karışımınla, semiz otunun bir kaç yaprağı ile süsleyin.
-